sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lähtökuopissa

Huomenna matka kohti Irlantia voi alkaa. Matkalaukku odottaa lattialla melkein pakattuna ja enää tarvitsee vain sulloa muutama viimeinen tavara mukaan. Kiitos Blue1 mukavasta 23 kilon painorajasta ruumaan meneville tavaroille! Saapahan pientä lisätreeniä kun raahailee laukkua perässään.

Viimeisen illan tunnelmat ovat hieman haikeat, vaikka vaihtolukukautta innolla odotankin. Suomeen kuitenkin jää monta ihanaa ystävää, perhe ja tuttu arki. On ollut ihana huomata miten paljon kaikki ovat tukeneet ja kannustaneet mua ennen lähtöä. Vanhat lukiokaverini pitivät mulle ihan huiput läksiäiset ja tällä viikolla pääsin vielä nauttimaan opiskelukavereiden seurasta ravintolasyömisen merkeissä. Ihania ihmisiä, joita tulee ikävä, mutta onneksi Facebook, Skype ja sähköpostit lyhentävät välimatkaa aina hetkeksi.

Kaikki asiat on nyt hoidettu ja ne mitkä eivät ole, niin järjestyvät kyllä jotenkin. Ei muuta kun matkalaukun tsekkaus vielä viimeisen kerran ja herätyksen asettaminen kännykkään. Pidän sormia ristissä, että uni maistuu pienestä jännityksestä huolimatta!

(kuvat: we heart it)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti